Allt du behöver veta för en lyckad fest!

I den här guiden får du reda på allt du behöver veta för en lyckad fest, företagsevent eller bröllop.

Tänk på vilken lokal ni ska ha, koja eller slott. Festlokalen är bland det viktigaste beslutet man tar när man ska ha ett event. Det sätter både stämningen och stilen på ert event.

Maten! Ska ni ha buffé eller 7-rätters. Maten är en upplevelse i sig och ger oftast något extra för gästerna. En upplevelse utöver det vanliga. Finns det några vegetarianer bland gästerna, vad ska de äta? Det är viktigt att maten håller samma nivå för alla gäster.

Underhållningen, nästan det viktigaste på ett företagsevent eller egentligen oavsett vilket event eller fest det är vi pratar om. Många gillar att köra med musik, exempelvis Carola eller Miss Li eller ett coverband. Andra gillar helt andra typer av underhållning, det finns många olika genrer. Stand-up, jonglering, cirkus, magiker, showartister med mera. Har man en riktig budget så kan man ju boka en världsartist, vilket vissa event har. Tänk er att exempelvis ha Bruce Springsteen spela på ert event.

Valmöjligheten är stor, speciellt i Stockholm eller Göteborg. De har ett bra utbud om man är intresserad av att boka en artist eller liknande. Exempelvis en magiker i Stockholm eller i Göteborg, det finns många bra.

Transport till och från evenemanget är det även många som glömmer bort, transporten i sig kan vara en upplevelse. Om stället ni ska till ligger ute på en ö så kan båtresan ut vara något extra som står ut från resten. Där kan man bjuda på fördrinkar, musikunderhållning. Exempelvis en trubadur eller något liknande. Ett annat bra exempel är när vi åkte till en herrgård så kom alla först i buss men den sista biten fick man åka hästdroska med ledsagare som var klädda i långa rockar och kåpor. Mycket mystiskt och spännande. Väl inne i herrgården bjöds vi på en fantastisk middag och en otrolig show av en magiker.

Senast hade vi dock en ståuppkomiker på vårt event som också var fenomenal. Det var extremt lyckat. Så som jag nämnt tidigare finns det mycket intressant underhållning att boka. En topprekomendation är att anlita en trollkarl.

Så om vi återkopplar till de viktigaste punkterna så är det lokalen/feststället, maten, underhållningen och transporten till och från evenemanget om man till exempelvis planerar ett företagsevent Stockholm eller i  Göteborg eller Malmö.

Advantages of local domestic helper.