Boka resa till Västindien – Dykning på St. Kitts och Nevis och St. Lucia

Boka din drömresa till Västindien och upptäck dykningens underverk på St. Kitts och Nevis och St. Lucia

Drömmer du om att uppleva paradisstränder, turkosblått vatten och en värld under ytan som tar andan ur dig? Då är det dags att boka din resa till Västindien och utforska dykningens magi på öarna St. Kitts och Nevis samt St. Lucia. Här väntar en upplevelse utöver det vanliga, med fantastiska korallrev, färgglada fiskar och spännande vrak.

St. Kitts och Nevis – dykning i Karibiska havet

St. Kitts och Nevis är två små öar belägna i Karibiska havet och är en av Västindiens bäst bevarade hemligheter när det kommer till dykning. Här finns ett stort antal dykplatser som passar både nybörjare och erfarna dykare.

En av de mest populära dykplatserna på St. Kitts är Brimstone Shallows. Detta rev är känt för sina stora skolor av färgglada fiskar och det är inte ovanligt att man får sällskap av sköldpaddor och rockor under dyket. För de mer äventyrliga dykarna rekommenderas dykningen vid Booby Shoals, där man kan utforska spännande grottor och tunnlar.

På grannön Nevis finns det också fantastiska dykplatser att utforska. Ett av de mest kända revet är Newcastle Bay, där man kan se allt från revhajar till havssköldpaddor. För de som är intresserade av vrakdykning rekommenderas dyket vid River Taw Wreck, där ett gammalt fartyg ligger på botten och har blivit ett hem för en mängd olika marina arter.

St. Lucia – en dykdestination utöver det vanliga

St. Lucia är en annan pärla i Västindien när det kommer till dykning. Ön är känd för sina dramatiska klippformationer under vattnet och det kristallklara vattnet gör det till en perfekt plats för att utforska korallrev och marint liv.

Ett av de mest populära dykplatserna på St. Lucia är Anse Chastanet Reef. Här kan man förvänta sig att se allt från färgglada koraller till stim av barracudor och sköldpaddor. För de som är intresserade av vrakdykning rekommenderas dyket vid Lesleen M Wreck, där ett gammalt fartyg sjunkit och nu är täckt av koraller och marint liv.

Boka din drömresa till Västindien idag

Nu när du har fått en liten smygtitt på dykningen i Västindien är det dags att boka din drömresa. Medan du planerar din resa, se till att packa med dig rätt utrustning för dykning, inklusive en dykmask, snorkel och fenor. Glöm inte heller att boka in några dykturer med erfarna dykcenter på öarna.

Sammanfattningsvis är Västindien en fantastisk destination för dykning och St. Kitts och Nevis samt St. Lucia är två öar som erbjuder en unik och oförglömlig dykupplevelse. Så varför vänta? Boka din resa till Västindien idag och upptäck dykningens underverk på St. Kitts och Nevis och St. Lucia!

Res till Västindien och upplev dykningens magi på St. Kitts och Nevis och St. Lucia
  • Utforska paradisstränder och turkosblått vatten
  • Upptäck fantastiska korallrev och färgglada fiskar
  • Upplev spännande vrakdykning
  • Boka din drömresa till Västindien idag och packa med dig rätt dykutrustning
  1. St. Kitts och Nevis – ett dykparadis i Karibiska havet
  2. St. Lucia – en dykdestination utöver det vanliga
  3. Boka din resa till Västindien och upptäck dykningens underverk