Upptäck Italiens Smakrika Hemligheter och Historia!

Boka resa till Italien – Upplev Napoli, Pizza och Colosseum

Boka din drömresa till Italien och upptäck Napoli, ät äkta italiensk pizza och besök Colosseum

Italien är ett fantastiskt land med en rik historia, vacker natur och en underbar matkultur. Om du drömmer om att uppleva det bästa av Italien, då är en resa till Napoli, hem till den berömda pizzan, och en utflykt till det imponerande Colosseum i Rom ett måste.

Upplev det livliga Napoli

Napoli är en stad som pulserar av liv och energi. Här kan du vandra genom smala gränder, beundra imponerande palats och besöka fascinerande museer. Men det som Napoli är mest känt för är dess utsökta pizza. Passa på att smaka på en äkta Napolitansk pizza med tunn botten, färsk mozzarella och tomat från Vesuvius. Du kommer inte ångra dig!

Smaka på äkta italiensk pizza

Italien är känt för sin fantastiska mat och ingenting slår en äkta italiensk pizza. Oavsett om du föredrar en enkel Margherita med tomatsås, mozzarella och basilika eller en fylligare variant med prosciutto, rucola och parmesan, så kommer du garanterat att älska den autentiska smaken av en italiensk pizza.

Rekommenderade pizzerior i Napoli:

  • Da Michele: En av de äldsta och mest kända pizzeriorna i Napoli
  • Sorbillo: Berömd för sina variationer av pizzor och hög kvalitet på ingredienser
  • Gino Sorbillo Lievito Madre al Mare: För den som vill uppleva en modern twist på traditionell pizza

Besök det imponerande Colosseum

Ingen resa till Italien är komplett utan att besöka det imponerande Colosseum i Rom. Detta antika amfiteater är en symbol för Romerska rikets storhetstid och ett av världens mest kända historiska platser. Gå på en guidad tur för att lära dig mer om Colosseumets historia och beundra dess imponerande arkitektur.

Praktisk information om Colosseum:

  • Adress: Piazza del Colosseo, 1, 00184 Roma RM, Italien
  • Öppettider: Måndag-söndag, 08:30-19:15
  • Entrépris: 16 € för vuxna, gratis för barn under 18 år
Sammanfattning

Att boka en resa till Italien och uppleva Napoli, äta äkta italiensk pizza och besöka Colosseum är en oförglömlig upplevelse. Låt dig förtrollas av den italienska kulturen, maten och historien och skapa minnen för livet.


Paket wisata bromo midnight. Chances are joshua tree national park offers any outdoor activity you can think of. Discover africas historical sites.