Kryssning till Västindien: Havana och exotisk mat

Boka en oförglömlig kryssning till Västindien och upptäck exotiska smaker i Havana

Drömmer du om att resa till en av världens mest exotiska destinationer? Då är en kryssning till Västindien det perfekta valet för dig! Med sina vita sandstränder, turkosblåa vatten och rika kultur kommer du garanterat få en upplevelse för livet. Och vad passar bättre än att avsluta din resa med att utforska den pulserande staden Havana och njuta av dess läckra exotiska mat?

Utforska paradiset på jorden

Västindien är känt för sina vackra öar och fantastiska klimat. Att boka en kryssning till denna region är som att kliva in i en dröm. Du kommer att få möjlighet att besöka flera olika öar och upptäcka deras unika charm. Från de pittoreska stränderna på Aruba till de grönskande bergen på Jamaica, kommer du att få se och uppleva det bästa som Västindien har att erbjuda.

Under din kryssning kommer du att ha tillgång till ett brett utbud av aktiviteter ombord på fartyget. Du kan koppla av vid poolen, njuta av spa-behandlingar eller delta i spännande vattensporter. För de äventyrliga finns det möjlighet att snorkla eller dyka i det kristallklara vattnet och utforska det färgglada marina livet.

En smakupplevelse i Havana

Efter att ha njutit av paradiset till havs är det dags att avsluta din resa med en smakupplevelse i Havanas gator. Kuba är känt för sin unika matkultur som är en blandning av spanska, afrikanska och karibiska influenser. Här kan du prova allt från ropa vieja, en traditionell kötträtt, till färgglada fruktcocktails och den berömda kubanska romen.

En promenad genom Havanas gamla stadsdel, Habana Vieja, kommer att ta dig tillbaka i tiden. Här kan du beundra de vackra koloniala byggnaderna och känna historiens vingslag. Missa inte att besöka det berömda Hotel Nacional de Cuba, där du kan njuta av en drink på terrassen med utsikt över Malecón, Havanas ikoniska strandpromenad.

Upptäck de dolda pärlorna

Utöver Havanas kända sevärdheter finns det också många dolda pärlor att upptäcka. Ta en promenad genom de färgglada gatorna i stadsdelen Vedado och upptäck dess konstnärliga atmosfär. Besök också Plaza de la Catedral, där du kan beundra den imponerande katedralen och njuta av en kopp kubansk kaffe på en av de charmiga kaféerna.

Om du är intresserad av musik och dans är en kväll på Tropicana Cabaret ett måste. Här kan du uppleva den berömda kubanska musiken och dansen i en fantastisk utomhusmiljö. För de som är intresserade av historia rekommenderas ett besök på Museo de la Revolución, där du kan lära dig mer om Kubas revolutionära historia.

Boka din drömresa nu!

En kryssning till Västindien och en avslutande vistelse i Havana kommer garanterat att ge dig minnen för livet. Boka din drömresa redan idag och upplev det bästa av vad denna fantastiska region har att erbjuda. Njut av de vackra stränderna, det turkosblåa vattnet och den exotiska maten. Västindien och Havana väntar på dig!

  • Utforska paradiset på jorden
  • En smakupplevelse i Havana
  • Upptäck de dolda pärlorna
  1. Boka din drömresa nu!
Do not leave raw food exposed for a long time.