Upptäck Puerto Rico och St. Lucia i Västindien

Boka din drömresa till Västindien och upptäck pärlorna Puerto Rico och St. Lucia

Västindien är en av världens mest populära destinationer för sol och bad. Med sina vita sandstränder, turkosblått vatten och en unik kultur är det inte svårt att förstå varför. Om du drömmer om en resa till paradiset är Puerto Rico och St. Lucia två öar du inte får missa. Här kan du njuta av avkoppling, äventyr och fantastiska dykupplevelser.

Puerto Rico – en ö full av kontraster

Puerto Rico är en ö som bjuder på en härlig mix av gammalt och nytt. Här kan du uppleva den historiska staden San Juan med sina färgglada hus och gamla fort, samtidigt som du kan njuta av moderna shoppingcenter och lyxiga hotell.

En av de mest populära aktiviteterna på Puerto Rico är att utforska den fantastiska naturen. Ta en vandringstur i El Yunque National Forest och upptäck de frodiga regnskogarna och imponerande vattenfallen. För den äventyrlige finns även möjligheten att testa på ziplining eller kajakpaddling längs med öns kust.

Om du älskar dykning är Puerto Rico ett paradis under vattnet. Här finns ett stort antal dykplatser som erbjuder fantastiska korallrev, färgglada fiskar och spännande vrak. En av de mest kända dykplatserna är Mona Island, som är känt för sina grottor och möjligheten att se hajar och sköldpaddor.

St. Lucia – en karibisk dröm

St. Lucia är en annan pärla i Västindien som lockar besökare från hela världen. Med sina dramatiska bergstoppar, gröna dalar och pittoreska stränder är det en ö som verkligen får hjärtat att slå lite extra.

På St. Lucia kan du njuta av sol och bad på några av Karibiens vackraste stränder. Besök den berömda Reduit Beach eller ta en båttur till den avlägsna Anse Chastanet Beach för att uppleva äkta karibisk avkoppling.

För den äventyrlige finns det gott om möjligheter att utforska ön till fots. Ta en vandringstur till toppen av Gros Piton, ett av öns mest kända landmärken, och njut av den spektakulära utsikten över Karibiska havet. Om du är intresserad av botanik och trädgårdar är Diamond Falls och Botanical Gardens ett måste. Här kan du beundra tropiska växter och en imponerande vattenfall.

St. Lucia är även känt för sina fantastiska dykplatser. Med ett rikt marint liv och kristallklart vatten är det en dröm för dykare. Utforska korallrev, grottor och vrak och upptäck en värld under ytan som är lika färgglad som den ovanför.

Boka din drömresa till Västindien idag

Om du drömmer om en resa till Västindien och vill uppleva både Puerto Rico och St. Lucia finns det gott om möjligheter att boka din drömresa. Många researrangörer erbjuder paketresor som inkluderar både flyg och boende, vilket gör det enkelt att planera din resa.

Så varför vänta? Boka din drömresa till Västindien idag och upptäck de fantastiska öarna Puerto Rico och St. Lucia. Njut av sol, bad, äventyr och oförglömliga dykupplevelser i en av världens vackraste platser.